Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Busterbus!

Av Buster - 14 januari 2009 15:21

Busters favorit är att var ute har vi kommit fram till, mycket roligt faktiskt eftersom det är lite större ytor att busa på. Dock inte lika roligt när Buster vägrar gå in sent på kvällen och tidigt på morgonen :)!


Buster är jätteduktig här hemma, har lärt sig kommandot sitt! Favoriten är när han får nått gott som köttbulle som belöning!


Dammsugaren är abosolut inte Busters bästa kompis, Buster springer och gömmer sig och vågar inte titta eller vara med. Golvmoppen däremot är nog Busters bästa kompis! Det är inte så lätt att moppa golven när man har en hund som jagar, skäller och biter i moppen! :)


Vi är iallafall överens jag och Fredric att goare och mysigare hund kan vi nog inte fått! Han är HELT underbar!! Ser fram emot att se vad det blir för en liten filur när han blir stor!!


Kram från oss i Dalsjöfors!!

 
 
Ingen bild

Moster

14 januari 2009 15:30

Sicken goding han har blivit, var ju ett tag sen vi sågs! Men i eftermiddag kommer vi, Alicia o jag, så jag hoppas ni har laddat o vilat inför lite bus!!

 
Christine

Christine

15 januari 2009 17:29

Halloj!! Vilken fin kille.. Hoppas att ni mår bra.. MvH: Brorsan Elof & matte Christine

http://elofozzy.bloggagratis.se

 
elisabeth

elisabeth

16 januari 2009 10:47

Gullunge !!
Så söt han är ! ofta när man tittade ner vid fötterna så satt min lille m-blå gosse där och tittade upp :) frikostig var han med pussarna när man körde ner truten oxå :))

Härligt att se att ni trivs och har det bra tillsammans !
Kram Elisabeth

http://www.bordeauxdogue.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Buster - 10 november 2010 20:25

    Här är lite bilder på Buster med "nya" katt kompisrna Sumo (vit) och Ozzy (svart) Buster trivs kanon i nya huset med egen tomt och stora ytor man kan gå loss på. Matte jobbar nära hemmet nu också så hon är hemma på lunchrasten vid 12 tide...

Av Buster - 26 april 2010 18:27


   Ingen är så redo för Beach säsongen 2010 som Buster!!!!   Ps: 1:a juni flyttar vi in i vårt hus, så nu får Buster en hel trädgård att vakta :)... ...

Av Buster - 11 april 2010 13:38

           det är väldigt gott att gå promenader nu i våren... vi kan gå hur långt som hellst :) så härligt!!   med oss är annars allt bara bra. Buster mår prima och växer som en tok!   På bilderna: Buster tar vattenpaus på promenixe...

Av Buster - 13 mars 2010 16:38

                    

Av Buster - 21 februari 2010 19:20

Idag har Buster varit och busat hos farbror Calle med sina polare Max och nytillkommna Puma som ägs av faster Stina.   Buster och Puma älskar att springa och busa i snön medans Max inte tycker det är super roligt nu när det ligger över 50cm snö p...

Ovido - Quiz & Flashcards